Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Computer Active - Απρίλιος 2011



Στο τεύχος αυτό:

Αναλυτικές πληροφορίες για να μεταφέρετε αρχεία βίντεο από τοκινητό σας τηλέφωνο και τηβιντεοκάμερα στον υπολογιστήσαςΜε ποια προγράμματα μπορείτενα μετατρέψετε αρχεία βίντεοαπό το ένα format στο άλλο και πώς θα τα μοιραστείτε, γράφοντάς τα σε CD/DVD/Blu-ray ή ανεβάζοντάς τα στο Internet. Ακόμη, πώς θα αποθηκεύσετε στο σκληρό σας δίσκο ή πώς θα δημιουργήσετε ένα DVD βίντεο με αγαπημένα σας βίντεο από τοYouTube.

Στα αφιερώματα του τεύχους:
= Οι καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες και εφαρμογές μέσω Internet ή αλλιώς υπηρεσίες Cloud Computing.

= Πώς να αντιδράσετε στα μηνύματα λάθους των Windows και πώς θα εντοπίσετε και θα λύσετε το πρόβλημα που αντιστοιχεί στο κάθε μήνυμα.
Δωρεάν προγράμματα για τη δημιουργία και επεξεργασία αρχείων PDF.
Συγκρίνουμε 8 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που συνδέονται με το PC, μέσω του νέου πρωτοκόλλου USB 3.0, εξασφαλίζοντας ταχύτητες έως και10 φορές μεγαλύτερες σε σχέση με το USB 2.0.

Στις ενότητες Web Active / ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ και Ανοιχτή Γραμμή / ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ: Χρησιμοποιήστε μια δωρεάν υπηρεσία, που σας στέλνει ειδοποιήσεις για νέα email και "ταξιδέψτε" στα βάθη της ιστορίας μέσα από τον κόσμο του site Historypin. Επίσης, πώς θα ενεργοποιήσετε τον Λογαριασμό Επισκέπτη (Guest) στα Windows XP/Vista/7 και πώς θα προσθέσετε επιπλέον δυνατότητες στο δεξί κλικ των Windows 7.

Στο 24σέλιδο ενσωματωμένο ένθετο ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ: Εισάγετε λεζάντες σε εικόνες στο Word, μετατρέψτε αρχεία βίντεο online, προγραμματίστε τον τερματισμό των Windows, οργανώστε τον προσωπικό σας χρόνο και τρέξτε εφαρμογές μέσω του web browser, χωρίς να τις εγκαταστήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου