Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Δίκτυα Υπολογιστών II


Χρονολογία Έκδοσης: 2010
Αριθμός Σελίδων: 166


Πρόλογος:
Προλογίζει ο Αντώνης Αθανασάκης, καθηγητής στον Τομέα Οικονομίας, συνάδελφος του συγγραφέα στο ΤΕΕ Κισάμου. Κάθε απόπειρα αγωγής καταλήγει σε σχέση μεταξύ προσώπων. Η διδασκαλία, δεν είναι ενέργεια κατά την οποία επικοινωνούν μόνο οι εγκέφαλοι, αλλά πορεία προσωπικής επικοινωνίας και αμοιβαίας προσπάθειας.
Το εγώ που δεν έχει απέναντί του κανένα συγκεκριμένο εσύ, αλλά είναι περιστοιχισμένο από μια πληθώρα “περιεχομένων”, δεν είναι διόλου παρόν και η στιγμή του είναι στερημένη από παρουσία. Μια παρουσία όμως δεν είναι κάτι που ξεφεύγει και γλιστράει αλλά είναι εκείνο που κατοικεί απέναντί μας και περιμένει την συνάντηση.
Αν η πραγματική συνάντηση είναι η πορεία, κατά την οποία ένας άνθρωπος αγγίζει έναν άλλον άνθρωπο στον πυρήνα του, τότε οι μαθητές του Μανώλη είχαν φέτος μια τρομερή ευκαιρία. Το μόνο που χρειάζονται είναι την ικανότητα για ανταπόκριση.
Γιατί η ελευθερία μέσα στην αγωγή, είναι το να μπεις σε δεσμό. Το αντίθετο του εξαναγκασμού, σύμφωνα με τον Buter δεν είναι η ελευθερία, αλλά ο δεσμός. Δεν θα μπορούσαμε χωρίς ελευθερία, αλλά από μόνη της δεν είναι χρησιμοποιήσιμη..

http://hotfile.com/dl/116184380/b7a9eb8/Diktya_Ypologiston_II__eBooks4Greeks.gr.pdf.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου