Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Ο Ιάσονας,η Αριάδνη και η παρέα τους στο πάρκο της χαράς

Συγγραφέας: Σοφία Αποστολοπούλου- Αφροδίτη Βάσσου- Χαρά Δημητρίου 

Εικονογράφος: Ναταλία Καπατσούλια 
Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Βιβλιοδεσία: Soft Cover 

Αρ. σελίδων: 13
Ηλικία: 9+
Ημερομηνία Έκδοσης: 30/4/2008
Περιγραφή:Μια ξένοιαστη και χαρούμενη παρέα, ο Ιάσονας, η Αριάδνη, ο Πάολο και το πιθηκάκι τους, ο Ρίκι, θέλουν να διασκεδάσουν στο Πάρκο της Χαράς. Περιπλανώνται στο λαβύρινθο του Μίνωα και παίρνουν μέρος στην Αργοναυτική Ταλαιπωρία. Αναλαμβάνουν ευθύνες και πρωτοβουλίες, παίζουν, διασκεδάζουν και περνούν φανταστικές στιγμές. Γίνε και εσύ μέλος της παρέας τους και ζήσε συναρπαστικές περιπέτειες!

Ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό βιβλίο καλοκαιρινών διακοπών για παιδιά που τελείωσαν την Γ΄ Δημοτικού, το οποίο:Περιέχει μια εικονογραφημένη ιστορία με χαριτωμένους ήρωες που θα αγαπήσουν τα παιδιά. Συνδετικό κρίκο και αναπόσπαστο κομμάτι τηςαποτελούν οι δραστηριότητες, οι οποίες ταυτόχρονα και την προωθούν.
Περιλαμβάνει δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες, οι οποίες εμπλουτίζουν τις γνώσεις των παιδιών και οξύνουν την προσοχή και την παρατηρητικότητά τους. Συγχρόνως τα ευαισθητοποιούν σε περιβαλλοντικά ζητήματα και σε θέματα συνεργασίας, ομαδικότητας και υπευθυνότητας, ενώ τα μυούν στη γοητεία της προσπάθειας. Στοχεύει στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών. Επαναλαμβάνει μεθοδικά την ύλη που διδάχτηκαν τα παιδιά στην Γ΄ τάξη. Είναι σύμφωνο με το Αναλυτικό πρόγραμμα και τη διαθεματικήπροσέγγιση της ύλης.
http://hotfile.com/dl/114286151/a3adc6a/parko_xaras.rar.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου