Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

[RS]Ελληνικο Εγχειριδιο Επιβιωσης, Επιβίωση Σε Οποιοδήποτε Εδαφος Της Γη

Είτε εξουσιάζεις τη φύση είτε η φύση εξουσιάζει εσένα, η θέληση για ζωή και ο αυτοσχεδιασμός είναι οι βασικότεροι παράγοντες για την επιβίωση του ανθρώπου σε δυσμενείς και απρόβλεπτες συνθήκες.

Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του βιβλίου, που μας χαρίζει την ταπεινότητα να βλέπουμε τα πράγματα στην ύπαιθρο όπως έχουν, όταν ξεκινάμε π.χ.
για ορειβασία, σέρφινγκ και καγιάκ. κυνήγι και ψάρεμα- όταν καβαλάμε τη μηχανή· όταν πετάμε με το αιωρόπτερο- όταν αποφασίζουμε να ξεχυθούμε στην άγρια φύση, που στο τέλος μπορεί να μας καταπιεί και να μη μας ξεβράσει ποτέ.

Το περιεχόμενο του βιβλίου βασίζεται στην εκπαίδευση και στις τεχνικές επιβίωσης των SAS (Special Air Service), της πιο επίλεκτης μονάδας στον κόσμο, που συγκεντρώνει το σεβασμό και το δέος όλων.

Καλύπτει κάθε κατάσταση επιβίωσης σε οποιοδήποτε έδαφος της γης. Επίσης καλύπτει τα απαραίτητα εφόδια που περιλαμβάνει μια συλλογή ειδών επιβίωσης, καθώς και τον τρόπο χρήσης τους.
Αναδεικνύει το απεριόριστο των ανθρωπίνων δυνατοτήτων, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει ότι τα φυσικά και καιρικά φαινόμενα είναι περιοδικά, απρόβλεπτα και ακατανίκητα.

Έγκυρο, περιεκτικό και εύχρηστο, είναι μακράν το καλύτερο εγχειρίδιο επιβίωσης που έχει γραφεί ποτέ. Μας μαθαίνει να επιζούμε.

Για: Στρατιωτικούς, αστυνομικούς, προσκόπους, εκδρομείς, ορειβάτες, ψαράδες, κυνηγούς, ναυτικούς ,για όλους και για όλες.....!!!!!!!!!!!

http://rapidshare.com/files/198542747/Egxiridio_epiviosis.rar 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου