Κυριακή 1 Μαΐου 2011

PC Magazine - Μάιος 2011

Browser Wars: The next generation

Καμία άλλη εφαρμογή δεν είναι τόσο απαραίτητη όσο ο browser. Αποτελεί το κυρίως εργαλείο του υπολογιστή σας, είτε τον χρησιμοποιείτε για δουλειά είτε για social networking είτε για διασκέδαση. Ποια από τις τελευταίες εκδόσεις των 5 δημοφιλέστερων browsers μπορεί να σας προσφέρει καλύτερο σερφάρισμα; Κάνουμε μετρήσεις στα PC Labs για να γνωρίζετε ποιος είναι ο ταχύτερος.

Οδηγός, η τεχνολογία
Νομίζετε ότι η τεχνολογία στο χώρο της αυτοκίνησης περιορίζεται μόνο στο GPS και το multimedia center; Στο μέλλον οι συνήθειές μας πρόκειται να αλλάξουν δραστικά με συναρπαστικούς τρόπους, αφού τα οχήματα θα μπορούν ακόμη και να... οδηγούν μόνα τους!

Browser Wars
Η καινούργια γενιά των προγραμμάτων πλοήγησης μάχεται για μέγιστη συμβατότητα, με τα νέα πρότυπα του Web αλλά και επιδόσεις-σφαίρα. Chrome, Firefox, ΙΕ, Opera, Safari: Ποιος είναι ο καλύτερος; Όλη η αλήθεια μέσα από τις σελίδες του PC Magazine και τις μετρήσεις των PC Labs

Καλωσόρισες Honeycomb! Υποδεχόμαστε στα PC Labs τα πρώτα tablets με Android 3.0, πριν ακόμη κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά, από τις Acer, LG και Samsung.

Τα θέλετε όλα από τη φωτογραφική μηχανή σας; Δοκιμάζουμε 14 μοντέλα compact και SLR-like με super zoom, που και θα έχετε πάντα μαζί σας και θα φέρουν τα μακρινά... κοντά σας.

Ένα PC που ταιριάζει σε κάθε χώρο, αλλά με δυνατότητες που του επιτρέπουν ακόμη και να αναπαράγει HD video. Τα 4 nettops της δοκιμής μας δεν είναι για να τα κρύβετε κάτω από γραφεία, αλλά για να τα τοποθετείτε παντού επιδεικτικά!

Καυτά προϊόντα και αποκλειστικότητες στα PC Labs: Δοκιμάζουμε το εντυπωσιακό ASUS Rampage III Black Edition mobo, το πρωτότυπο Acer Iconia notebook με τη δεύτερη οθόνη στη θέση του πληκτρολογίου, το Dell Inspiron Duo που μετατρέπεται σε tablet με μία κίνηση, το ολοκαίνουργιο Samsung Galaxy SII και πολλά ακόμη.

Για PCMagες: Νομίζετε ότι η τεχνολογία στο αυτοκίνητό σας περιορίζεται στο GPS; Μάθετε πώς αλλάζει η αυτοκίνηση με τη βοήθεια της τεχνολογίας, σε ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα.

EXTREME TESTS

4 nettops

Nettops για όλους
Μικρά σε διαστάσεις, ώστε να ταιριάζουν σε κάθε χώρο, αλλά και ικανά: Δοκιμάζουμε nettops τα οποία θα συνδέσετε με χαρά στην τηλεόρασή σας, άλλα που μπορούν να παίξουν games, και μάλιστα σε 3D, και άλλα τόσο μικρά όσο ένα modem/router. Βρείτε εκείνο που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

14 ψηφιακές μηχανές super zoom

Μικρές και zoom-ερές
Οι δημοφιλέστερες φωτογραφικές μηχανές, οι super zoom, είναι το προϊόν που οδηγεί τις εξελίξεις στο χώρο της φωτογραφίας, με τους μηχανικούς να εφευρίσκουν τρόπους που... συμβιβάζουν τα ασυμβίβαστα, για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη των χρηστών. Τα νεότερα μοντέλα compact και SLR-like με zoom πάνω από 10x παρελαύνουν από τα PC Labs για να σας εντυπωσιάσουν.

ΘΕΜΑΤΑ

COOOL

Ξέρω... πού ήσουν χθες!
Τα location based services είναι μια σχετικά φρέσκια ιδέα, όμως έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε και διασκεδάζουμε. Στον τομέα υπάρχουν τρεις βασικοί ανταγωνιστές, το Foursquare, το Gowalla και το νεότερο Facebook Places. Εσείς βρίσκεστε ακόμη εκτός;

ΕΝΤOΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑΣ

Εκτυπώσεις 3D
Φανταστείτε μια εποχή στην οποία όταν χρειάζεστε ένα εργαλείο ή ένα ανταλλακτικό, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε στο site του δημιουργού και να κατεβάσετε τα ηλεκτρονικά σχέδια, τα οποία αυτόματα θα μετατραπούν σε πραγματικό αντικείμενο, στο ειδικό μηχάνημα που συνδέεται με τον υπολογιστή σας. Οι εκτυπωτές 3D βρίσκονται ήδη κοντά σας και κυκλοφορούν στην αγορά!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

ASUS Rampage III Black Edition
Το κορυφαίο Χ58 mobo της Asus έρχεται σε μια ειδική έκδοση για τους ασυμβίβαστους gamers. Η Black Edition με total black look, διαθέτει τα πάντα. Όλα όσα δηλαδή θα χρειαστεί ο απαιτητικότερος χρήστης, gamer, overclocker, και βεβαίως... τα φόντα για να διαπρέψει.

Samsung Galaxy Tab 10.1 & LG Optimus Pad
Από την παρουσίαση του Honeycomb και την πρώτη εμφάνισή τους στη CES και μετέπειτα στο MWC χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να τις δούμε να κυκλοφορούν. Οι πρώτες ταμπλέτες με την ειδική έκδοση του Android έφτασαν στην ελληνική αγορά. Το PC Magazine τις συγκέντρωσε και τις συγκρίνει.

Ακόμα:
Sapphire Ρure Fusion E350, MSI CR650-029NL, Acer Iconia

DoIT
Λύσεις για κάθε κατηγορία χρηστών

Online
Ένα cloud "φλασάκι" συνδεδεμένο σε κάθε σας συσκευή μεταφέρει τα δεδομένα σας όπου και αν βρίσκεστε

Utilities
Μια επαγγελματική και εύκολη λύση backup για γρήγορη λήψη disk images

Office
Ανακαλύψτε τις δυνατότητες των Word και Excel 2010 που δε γνωρίζατε μέχρι τώρα

Internet
Χρησιμοποιήστε τον "κοινωνικό" browser RockMelt για να παρακολουθείτε το Facebook όσο εργάζεστε στο Internet

Web Design
Μετατρέψτε το δημιουργικό της επιλογής σας από το Photoshop σε μια πλήρως λειτουργική σελίδα Web, μέρος 2ο

Mobility
Αντικαταστήστε τη ROM του Android κινητού σας με μια custom για αυξημένη λειτουργικότητα

Linux
Ανακαλύψτε το νέο περιβάλλον εργασίας του Gnome 3 και ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι τώρα για το Linux

Macintosh
Αν ο Mac σας δε διαθέτει superdrive, είτε απλώς χάλασε, εσείς μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οπτικούς δίσκους

DVD Utilities
Προστατέψτε το σύστημά σας, με το Ad-Aware Pro Internet Security
Διορθώστε τις φωτογραφίες σας, με το Ashampoo Photo Οptimizer 3

http://hotfile.com/dl/116298195/8a64fde/PCM.rar.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου