Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

PC Magazine - Νοέμβριος 2011 (ΕΛΛΗΝΙΚΟ)

Κερδίζω!

Το Internet αποτελεί τη μοναδική λύση για μια... τονωτική ένεση στα οικονομικά του καθενός, αφού μέσα από αυτό μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές και πωλήσεις. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας προσπερνούν, κερδίστε περισσότερα και μάθετε πώς να εκμεταλλεύεστε δημοπρασίες, αλλά και να φτιάχνετε τις σωστές αγγελίες για ό,τι πουλάτε.

GROUP TEST

Εκτυπώστε οικονομικά
Δοκιμάζουμε 21 εκτυπωτές σελίδας, μονόχρωμους και έγχρωμους, οι οποίοι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του σύγχρονου γραφείου αλλά και του οικιακού περιβάλλοντος. Επιλέξτε εκείνον που θα καλύψει καλύτερα τις δικές σας ανάγκες, είτε πρόκειται για προσωπική χρήση είτε για μια μικρή ομάδα εργασίας.

ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Αντίο σε έναν "πεινασμένο" οραματιστή
Ο Steve Jobs ήταν μια από τις πιο χαρισματικές προσωπικότητες που διαμόρφωσαν το χώρο της τεχνολογίας. Η μικρή παρουσίαση της πορείας του είναι το ελάχιστο αντίο για έναν τόσο σημαντικό οραματιστή της τεχνολογίας.

GROUP TEST

26 compact φωτογραφικές μηχανές έως €199

Θα σας κάνουν κλικ!
Ένα συγκριτικό τεστ στο οποίο συμμετέχουν 26 φωτογραφικές μηχανές κάθε κατηγορίας, από τσέπης, ultra zoom μέχρι και all weather. Δείτε τα καλύτερα μοντέλα, με τιμή κάτω από €200, όπως τις καθορίζουν οι εξαντλητικές δοκιμές με τον εργαστηριακό εξοπλισμό μας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

AMD FX 8150
Οι καθυστερήσεις έλαβαν επιτέλους τέλος. Ο πρώτος Bulldozer έφτασε στα χέρια μας και στα testbeds των PC Labs, όπου συγκρίνεται με τους κορυφαίους επεξεργαστές τελευταίας γενιάς της Intel αλλά και της προηγούμενης γενιάς της AMD. Καταφέρνουν οι FX να τα ισοπεδώσουν όλα και να ανατρέψουν τη δυναμική των Sandy Bridge; Η απάντηση βρίσκεται στις σελίδες του τεύχους που κρατάτε.

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Hybrid Memory Cubes
Είναι λίγες οι περιπτώσεις που μία και μόνο τεχνολογία αποτελεί έναυσμα για να γίνει άλμα στις ταχύτητες και τις επιδόσεις. Η νέα γενιά μνημών ονομάζεται Hybrid Memory Cube και μπορεί να είναι μια από αυτές.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Synology DS411
To DS411 έχει τέσσερα bays για σκληρούς δίσκους [μέχρι 3TB έκαστος] για συνολική χωρητικότητα μέχρι και 12TB. Με τον DiskStation Manager και ισχυρό hardware, που περιλαμβάνει επεξεργαστή στα 1,6GHz και μνήμη 512MB, αποτελεί ένα πανίσχυρο data center για κάθε χρήστη που ζητά υψηλή απόδοση προς τιμή.

Turbo-X H i323-450
Η σειρά φορητών των καταστημάτων Πλαίσιο εμπλουτίστηκε με το ολοκαίνουργιο Turbo-X H i323-450, ένα ισχυρό notebook με επεξεργαστή Intel Core i3 τελευταίας γενιάς και κάρτα γραφικών Nvidia με 1GB αποκλειστικής μνήμης. Ο φορητός είναι μια πολυδιάστατη πρόταση η οποία μπορεί να αντεπεξέλθει τόσο στις καθημερινές εργασίες όσο και στην αναπαραγωγή multimedia αρχείων καθώς και στο gaming.

Ακόμα:
Just Mobile Gum Plus, Crux 360 for iPad 2

DO IT

Online
Μετατρέψτε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν από το Internet σε pdf και εκτυπώστε ή διαβάστε τα χωρίς banners, με το Joliprint

Utilities
Χρησιμοποιήστε το Mouse Without Borders για να ελέγξετε πολλά PC, με ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι

Office
Μάθετε τα πάντα για το Ribbon στο Excel 2010 και φέρτε το στα μέτρα σας

Multimedia
Εύκολες μετατροπές format σε αρχεία εικόνας και ήχου, με το Free Studio

Web Design
Ενσωματώστε Print styles στην ιστοσελίδα σας για να είναι κομψή ακόμη και εκτυπωμένη

Mobility
Δημιουργήστε τα πρώτα σας apps για Android συσκευές, με τον ευκολότερο τρόπο και ελάχιστες γνώσεις

Macintosh
Προσθέστε στο παλιό σας Mac νέα χαρακτηριστικά, ακόμη και αν δεν αναβαθμίζεται σε Lion

DVD Utilities
Σχεδιάστε επαγγελματικά, επεξεργαστείτε εικόνες και δημιουργήστε animations, με το Xara Xtreme

pass silver
https://rapidshare.com/files/1754895262/PC_Magazine_Noemvrios_2011.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου