Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Σνακς για πάρτι





Εκλεπτυσμένες λιχουδιές για καλεσμένους και γιορτές
Μετάφραση: Νίκος Δεληβοριάς

 258 σελίδες
Πάρτι γενεθλίων ή κοκτέιλ πάρτι, πρωτοχρονιά ή απόκριες: αφορμές για γιορτές υπάρχουν πολλές και για κάθε μια έχουμε φτιάξει έναν υπέροχο μπουφέ από πολλές μικρές λιχουδιές. Όλες μας οι αρωματικές και πολύχρωμες μπουκίτσες έχουν ένα κοινό: μπορούν να προετοιμαστούν τόσο καλά, που ο οικοδεσπότης μπορεί να συμμετέχει στο πάρτι από την πρώτη στιγμή.
Μαζί με τις πολλές ιδέες για προσωπικά πάρτι και γιορτές σας παρουσιάζουμε και αγαπημένες ιδέες για θεματικά πάρτι, που προσκαλούν σε χαρούμενες και αυθόρμητες γιορτές και απολαύσεις. Παράλληλα προσφέρουμε και ένα γευστικό ταξίδι γύρω από τον κόσμο: οι συνταγές για μια πιατέλα με ιταλικά αντιπάστι, ένα ανατολίτικο τραπέζι με μεζέδες, έναν μεσογειακό μπουφέ και για ασιατικό φίνγκερφουντ είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που σας περιμένουν σε αυτό το βιβλίο.
Από την αλοιφή μελιτζάνας με ελιές μέχρι το λεμονάτο κοτόπουλο με σύκα, εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μικρές πολυτέλειες που θα μετατρέψουν το επόμενό σας πάρτι σε απόλυτη επιτυχία.

http://hotfile.com/dl/109830922/919f33f/Snaks_gia_parti.rar.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου