Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ικεα ελληνικός κατάλογος (2012)

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2012 έρχεται στα σπίτια μας από τις 29 Αυγούστου με περισσότερες από 376 σελίδες «γνώσης» για την επίπλωση του σπιτιού. Φέτος η ΙΚΕΑ δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις λειτουργικές λύσεις και στην καλύτερη αξιοποίηση του χώρου. Με αυτό τον τρόπο και φέτος παραμένει πιστή στην υπόσχεση-όραμα της: να δημιουργήσει μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να ζουν με τον τρόπο που ονειρεύονται.

Ο καθένας αισθάνεται την ανάγκη να αλλάξει κάτι στο μπάνιο του, σε κάποιο τοίχο του σπιτιού του ή και σε ολόκληρο το σπίτι. Έτσι μπορεί να επωφεληθεί από κάποιες έξυπνες λύσεις όπως τα διπλής χρήσης έπιπλα ή από άλλες απλές λύσεις όπως ένας γάντζος.

Φέτος η ΙΚΕΑ με νέες προσθήκες στη σειρά των προϊόντων της, εστιάζει στην έξυπνη διαχείριση του χώρου με ακόμα περισσότερες ιδέες και λύσεις που οργανώνουν, διπλώνουν, διαιρούν, αποθηκεύουν, μετακινούν, έχουν διπλή χρήση και αξιοποιούν ανεκμετάλλευτους χώρους – πάντα σύμφωνα με τη φιλοσοφία ΙΚΕΑ, που βασίζεται στην προσφορά καλοσχεδιασμένων, λειτουργικών επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού σε χαμηλές τιμές.

Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκαν έξι διαφορετικά δωμάτια ειδικά για τον κατάλογο αυτό, ώστε να προβάλλουν τις λύσεις στην πράξη και να εμπνεύσουν νέους τρόπους αξιοποίησης των χώρων, εκπληρώνοντας τα όνειρα όλων μας.

Μερικές από τις λύσεις που προτείνει ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ είναι:

Το κρεβάτι BRIMNES που γίνεται καναπές ή διπλό κρεβάτι ενώ παράλληλα διαθέτει και χώρο αποθήκευσης. Όλα αυτά σε ένα έπιπλο μόνο. O νεροχύτης κουζίνας BOHOLMEN είναι αρκετά μεγάλος, ώστε να χωράει διάφορα προϊόντα οργάνωσης επιτρέποντας έτσι την ταυτόχρονη εκτέλεση διαφόρων ενεργειών, όπως το τεμάχισμα, το πλύσιμο των πιατικών και το στέγνωμα. Η νέα αναδιπλούμενη σταθερή σκάλα οξιάς BEKVÄM είναι ιδανική για χρήση σε όλο το σπίτι.

Εκτός από την έξυπνη διαχείριση χώρων, στο νέο κατάλογο φέτος μπορεί κανείς να βρει τα νέα υφάσματα IKEA που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΙΚΕΑ με τους φοιτητές του Beckmans College of Design στη Στοκχόλμη. Ευρηματικά σχέδια με εντυπωσιακά χρώματα, αξέχαστα πρόσωπα, ενδιαφέρουσες παραστάσεις με σύμβολα της καθημερινής ζωής. Η νέα σειρά περιλαμβάνει έξι υφάσματα (MADDE, EDMA, GULLVI, LILLIVI, JULITA και DURITA), την κουρτίνα μπάνιου SANDGRUND, καθώς και την παπλωματοθήκη EIVOR ORD.

Φέτος, χρώματα όπως μαύρο-καφέ, γκρι-καφέ και λευκό σατινέ έχουν προστεθεί στα παιδικά έπιπλα, όπως στο προϊόν αποθήκευσης STUVA MALAD και στα παιδικά έπιπλα SUNDVIK. Νέες επιλογές για την κουζίνα προσθέτουν στιλ, όπως το SOFIELUND με φινίρισμα καρυδιάς σε ανοιχτό γκρι χρώμα και το RUBRIK ABSTRAKT σε γυαλιστερό πράσινο. Η σειρά NYVOLL για το υπνοδωμάτιο διαθέτει κρεβάτι, κομοδίνο και συρταριέρα σε καφέ απόχρωση και ανοιχτό γκρι προσδίδοντας ένα σύγχρονο κλασικό ύφος. Η νέα σειρά ISALA έχει παραδοσιακό στιλ και η συλλογή χαρακτηρίζεται από τα καμπυλωτά πόδια με γκρι και μοβ αποχρώσεις στα ντουλάπια, τραπεζάκια, κομοδίνα, πάγκους και τραπεζάκια ιδανικά για το φορητό υπολογιστή. Στα λευκά είδη, η νέα σειρά EIVOR με ελεύθερο σχέδιο εμπνευσμένο από τη Σουηδία σε μαξιλάρια, σεντόνια, κουρτίνες, και καλύμματα χαρακτηρίζεται από έντονο χρώμα.

Μέγεθος: 24 mb
Μορφή: pdf
Σελίδες: 193



pass silver
https://rapidshare.com/files/1643823175/ikea2012.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου